een goeie babbel
een goeie babbel

Samen iets moois creëren? Stuur een mailtje naar hallo@carteconfituur.be en samen zoeken we een geschikt moment om even samen te zitten en jouw wensen tot in detail te bespreken. Je hebt misschien al een bepaalde visie voor ogen of een Pinterestbord klaar, dat komt zeker van pas om zo een concreet beeld te krijgen van jouw verhaal.

Baby op komst? Ik ontvang graag een mailtje in de vierde maand van jouw zwangerschap.

Verliefd & verloofd? Dan ontvang ik graag een mailtje zo'n zes maanden voor jullie grote dag.

Dat geeft ons voldoende tijd en kunnen we in alle rust het ontwerp van jullie dromen realiseren. Een eerste gesprek of offerteaanvraag zijn uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

offerte

Op basis van onze afspraak maak ik een offerte voor je op. Deze omvat alle besproken items met de bijhorende prijzen, zo weet je perfect wat jouw project allemaal inhoudt. Wanneer de offerte naar wens is, ontvang ik graag een voorschot van minstens 100,00 euro als bevestiging van de opdracht. Zodra het voorschot en alle nodige info binnen zijn, kan het ontwerpen beginnen

offerte
aan de slag
aan de slag

Via mail ontvang je de ontwerpen digitaal waarop je vervolgens ook feedback kan geven. Ik pas op mijn beurt het nodige aan (er zijn telkens 3 aanpassingsrondes inbegrepen). Van zodra het ontwerp op punt staat wordt de eindfactuur verstuurd. Als deze voldaan is wordt alles naar de drukker gestuurd voor productie.

happy jij = happy ik

Van zodra alles klaar is, ontvang je een seintje om jouw totaalpakket op te halen. Wens je bepaalde delen vooraf te ontvangen, zoals bv. enveloppes om die al te beschrijven, dan kan dat. Dit kunnen we vooraf bespreken. Altijd spannend om ideeën en plannen plots in het echt te mogen bewonderen, daarom hoor ik graag wat jij en jouw omgeving ervan vond! Pronken met een foto van het eindresultaat? Ik ontvang ‘m heel graag of nog beter, tag ons op Instagram met @carteconfituur

Volg ons op instagram
happy jij happy ik